دو عضو هیات علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در میان دانشمندان 2 درصد برتر جهان در سال 2021 قرار گرفتند

05 آبان 1400

به گزارش روابط عمومی،بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شده است، فهرست 100 هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز 2% برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شدند.

در این رتبه بندی که اکتبر 2021 در مجله PLOS Elsevier به چاپ رسیده است، از کشور ایران 1701 دانشمند در زمره دانشمندان برتر دنیا در 22 رشته علمی و 176 زیر رشته از تمامی دانشگاه‌های جهان قرار گرفتند که نام دو عضو هیات علمی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل به شرح زیر در آن مشاهده می‌شود:

1- دکتر هادی رضازاده                                      2- دکتر بهرام قربانی

دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل این موفقیت علمی را به این عزیزان تبریک نموده و برای ایشان از درگاه ایزدمنان آرزوی توفیق روزافزون دارد.